Ο δημιουργός

Ο Χρήστος είναι ο κύριος δημιουργός και η σχέση του με αυτό ξεκίνησε λίγο πρίν το 2010. Η ενασχόλησή του άρχισε αφού του κατέστρεψαν μια πολύτιμη για αυτόν αλυσίδα λαιμού. Αυτό τροφοδότησε την αναζήτησή για αντικατάστασή της, η οποία αναζήτηση τον οδήγησε στο να το αναπαράγει ο ίδιος. Η ολοκλήρωση του project τον έκανε να ξεκινήσει να μελετάει διάφορες πηγές σχετικά με τεχνικές και υλικά σχετικά με την δημιουργία κοσμημάτων και μή. Γρήγορα διαπίστωσε οτι η δημιουργία του τραβούσε τα βλέμματα μιας και ήταν ενα μοναδικό αντικείμενο. Μετά απο πολύ καιρό όπου πλέον άλλοι του ζητούσαν να τους φτιάξει παρόμοια κοσμήματα, σταμάτησε να είναι διστακτικός. Ξεκίνησε να τα διαθέτει σε κοντινούς του ανθρώπους και σύντομα, και στο internet.

Οι δημιουργίες που βλέπετε στην ιστοσελίδα είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορούν να επιτευχθούν, όμως για να μπορούν να διατεθούν στο κοινό, έπρεπε να μπούν σε καλούπια και κατηγορίες. Η δημιουργικότητα ακολουθεί την φαντασία και είναι αυτή που μπορεί να ξεπεράσει τα καλούπια και τις κατηγοριοποιήσεις, επομένως εαν έχεις κάποια ειδική ζήτηση, μήν διστάσεις να ρωτήσεις κατα πόσο αυτό μπορεί να μεταταπεί σε κάποιο αντικείμενο.

Ο Χρήστος εχει ξεχωριστή αγάπη για την φύση και τα βουνά, αφου τα περπατάει συχνά μόνος του ή και με κόσμο. Οι πεζοπορίες και η εξερεύνηση είναι μια διαφυγή απο την στειρότητα του αστικού περιβάλλοντος, και προσπαθεί όσο μπορεί να τα τιμά.

Στις σπουδές του περιλαμβάνεται πτυχίο ΑΕΙ πληροφορικής απο το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Παλιότερα ασχολούνταν με αθλήματα όπως ποδηλασία, καλλιτεχνικό πατινάζ και χόκεϊ επι πάγου.